About our company

Fuvarozás – értékesítés – logisztika

A RabócsiRing Kft. egyik meghatározó tevékenysége a fuvarozás, illetve a transzport beton értékesítés és ennek teljes logisztikája. A cég telephelyekkel rendelkezik Nyíregyházán és Máriapócson is. A Kft. tevékenysége az alapanyag beszállítástól a kész beton kiszállításáig terjed.

A RabócsiRing Kft. együttműködő partnere a Cemex Hungária Kft. mely Kelet Magyarországi egyik fő szállítmányozója. A Cemex Hungária Kft. az elmúlt időszakban ebben a régióban beton értékesítéssel kapcsolatban igen előkelő helyet foglalt el a piacon. Ezen eredmény elérésében a RabócsiRing Kft. is oroszlánrészt vállal, aki az évek során Magyarország legnagyobb építőipari cégeivel működött együtt.

A RabócsiRing Kft. korszerű gépparkkal rendelkezik, 7 darab betonszállító-mixere között vannak 3 tengelyes 7 köbméteres, illetve a legújabb technikát képviselő 4 tengelyes 12 köbméteres gépek is. Az alapanyag szállítást pedig nyerges billencs szerelvényekkel végzik. A RabócsiRing Kft. betonszivattyúval is rendelkezik, így az olyan jellegű munkák elvégzését is biztosítani tudja, amit csak a szivattyús technikával lehet vagy gazdagásgos kivitelezni.
A cég részt vett és folyamatosan részt vesz az M3-as autópálya építésében is, mind a földmunka végzés ( 3-4 tengelyes billencsekkel), mind a betonszállítás területén.