DRIFT MASTERS EUROPA BAJNOKSÁG 2018.06.22-23.

RIFT MASTERS EURÓPA BAJNOKSÁG (DMES) 2018

DRIFT MASTERS EUROPEAN CHAMPIONSHIP (DMEC) 2018
50 pilóta | 20 bajnok | 6 rendezvény | 1 győztes

A Drift Bajnokok Ligája (Champions League Of Professional Drifting) megérkezett.
2018-ban a Drift Masters Europa Bajnokság célja, hogy nevük Európában egyet jelentsen a professzionális drift fogalmával. A rendezvény naptár Európa legrangosabb versenyeit tartalmazza, ahol a kontinens legtehetségesebb pilótái szerepelnek majd, a rajongók 10 éve számítottak egy ilyen bajnokságra. A legjobb helyszínek, pályák, pilóták, csapatok, szervezők, bírák, fényképészek, videósok és online műsor producerek dolgoznak majd azon, hogy világszínvonalú európai bajnokságnak lehessünk tanúi. Ideje rápörögni? Úgy bizony!
Kezdetét veszi a harc az IGAZI Európa bajnoki címért …

2.forduló Június 22-23

Helyszín: Rabócsiring, Máriapócs, Magyarország

Magyarországon a Rabócsiring pályája lesz az egyik legnagyobb kihívás a rendezvénysorozatban. Döntött kanyarok, nagy sebességű szakaszok és számos veszélyes szintváltozás közepette fogják a pilóták feszegetni a határaikat. Ez annak idején szinte szándékosan drifteléshez épített pálya, ami nemrég megújult összehasonlíthatatlan atmoszférát teremt. Idáig is minden Magyar  és a drifitng.hu által szervezett drift rendezvény hihetetlenül látványos volt, s most az eddigiektől is emlékezetesebb és lélegzetelállítóbb pillanatokra kell számítani, amikor a Drift Masters Europa Bajnokság pilótái háborúba indulnak. Te ott leszel?

JEGYÁRAK / TICKETS

2018.JUNI.22.
Belépő / Ticket: 3.000.- Ft or 10.- Eur
3-12 éves korig / 3-12 years : 1.500.- Ft or 5.- Eur

2018.JUNI.23.
Belépő: 4.000.- Ft or 15.- Eur
3-12 éves korig / 3-12 years : 1.500.- Ft or 5.- Eur

Kétnapos 2018.JUNI.22-23.
Belépő / Ticket: 5.000.- Ft or 17.- Eur
3-12 éves korig / 3-12 years : 2.000.- Ft or 7.- Eur

3 év alatt a belépés ingyenes / Under 3 years free
Parkolójegy 400.- Ft/nap/autó / Parking ticket 2.- Eur/Day/Car

A LEGNAGYOBB versenyenkénti pénzdíj az európai drift világában.
A kockázat mértékének összhangban kell lennie a jutalommal, és mivel pilótáink a végsőkig feszegetik majd határaikat, hogy egyikük igazi Európa bajnok legyen, valami más is motiválja majd őket pályabeli teljesítményükben. A sikeres Drift Masters Europa Bajnokság pilóták összesen 60 000 euro díjat visznek majd haza, a legnagyobb összeget az európai drift versenyek világában. Így válik csak igazán érdekessé a dolgok.

A Drift Masters Europa Bajnokság küldetése, hogy a rajongóknak elhozza a Föld legnagyszerűbb drift rendezvényeit, és ezt a célt támasztja alá a 2018-as szezon ambíciózusos rendezvénytervezete. A legjobb pilóták versenyeznek a pályán, a legjobb producerek munkálkodnak a háttérben, és a legjobb média promózza az eseményeket a nemzetközi közönség felé. Minden európai drift-rajongó erre várt, hogy az ez a sport tündököljön a porondon.

50 komoly pilóta már regisztrált, ezért a következő hetekben maradj velünk weboldalainkon és a szociális média felületeken, hogy megtudd, kik fogadták el a kihívást.

Drift Masters Europa Bajnokság jegyinformáció és menetrend hamarosan.
Facebook – www.facebook.com/DriftMastersGP
Instagram – www.instagram.com/driftmasters.gp
Internet – www.driftmasters.gp
#DMGP2018

3.forduló Augusztus 3-4
Helyszín: Bikernieki Circuit, Riga, Lettország
Ez Riga, baby! A leghírhedtebb drift rendezvény visszatér a 2018as Drift Masters Europa Bajnokság zászlaja alatt. Számíthatunk extrém futamokra, utcai parádékra, afterparty-ra, és minden felhajtásra, ami csak előfordulhat egy drift rendezvényen. A pilóták kedvence ez a helyszín, mely egyike a világ legextrémebb pályáinak, s itt vannak a legszenvedélyesebb, legelhivatottabb rajongók. Ha még nem tapasztaltad meg a Rigai hangulatot, sokat mulasztottál. Augusztusban ideje megvadulni, mikor a Drift Masters Europa Bajnokság cirkusza ismét elhozza az extrém autós szórakoztatást Lettországba.

4.forduló Augusztus 17/18
Helyszín: MotoArena, Torun, Lengyelország

A Toruń-i MotoArena-ban általában motoros gyorsulási versenyeket és pop koncerteket rendeznek. A stadion kapacitása 15 000fő, és nem mondható drifteléshez tipikusan ideális helyszínnek. A D Drift Masters Europa Bajnokság mindig igyekszik feszegetni a határokat és új irányokba terelni ezt a sportot, szóval aszfalt kerül a focipályára és így az év új show-jának helyszíne lesz. Ez a legnagyobb, legambíciózusosabb produkció a drift történelmében, szóval rekordszámú nézőre lehet számítani, akik tanúi lesznek eme eseménynek. Úttörő? Igen. Kihagyhatatlan? Az ám.

5.forduló Szeptember 7-8
Helyszín: Hockenheimring, Németország

Idén szeptemberben a Drift Masters Europa Bajnokság kerékszaggató futamot rendez ezen a megszentelt terepen, ami számos F1 verseny helyszíne is volt 1970-től kezdve. A Hockenheimring-en csakis magas presztízsű motorsport-rendezvényeket tartanak, így a legújabb és legizgalmasabb professzionális drift felé igen magasak az elvárások. Ez a pálya óriási koncentrációt és vezetői készségeket igényel, szóval eseménydús futamokra lehet számítani, mikor Európa legjobb pilótái versenyre kelnek itt. Ebben a szezonban történelmet írunk. Ott leszel, hogy a saját szemeddel lásd?

6.forduló Szeptember 22-23
Helyszín: Mondello Park, Írország

Írország legnagyobb autós rendezvénye lesz a szezon fináléjának házigazdája. Az utóbbi években az írek domináltak a professzionális driftben, ám most többen is megpróbálják megtörni a 15 éves győzelmi sorozatukat. A Japfest show-ra Írország több mint legjobb 600 japán autója is érkezik, így a pályán kívüli attrakciók fellélegzést kínálnak a pályán folyó őrületből. Több, mint 15 000 rajongó megjelenésére számítunk, igazi háború lesz a 20 000 eurós bajnoki díjért. Tegyétek meg tétjeiteket már most!