Rabócsiring kétkeréken

Motor_slide

 Kétkeréken is érkezik verseny, hiszen 2018 április 29-30-án  látogat el hozzánk a MAMI Kupa, azaz Gyorsasági és Veterán Motor Országos Bajnoki futam, ahol több mint 100 pilóta áll rajthoz Gyorsasági, Supermoto és Veterán kategóriákban.

motor_900_2

Motoros Pályanapok

A pályabővítés legnagyobb élvezői motorosaink lehetnek, akik idén már 1,6 km hosszú gyorsasági motoros pályán, biztonságos körülmények között hódolhatnak szenvedélyüknek! Idén hét motoros pályanapot szervezünk, mely napokon kizárólag motorosaink vehetik igénybe a RabócsiRing szentélyét. Tervezett időpontok:

Április 08. (vasárnap) Évadnyitó Motoros Pályanap
Május 06. (vasárnap) Motoros Pályanap
Június 03. (vasárnap) Motoros Pályanap
Július 22. (vasárnap) Motoros Pályanap
Augusztus 12. (vasárnap) Motoros Pályanap
Szeptember 16. (vasárnap) Motoros Pályanap
Október 21. (vasárnap) Évadzáró Motoros Pályanap

A változtatás jogát fenntartjuk!

Nyitás várhatón március 01, amennyiben az első tavaszi szellő is megérkezik. Nyitva tartás minden héten, keddtől csütörtökig 14:00-tól 20:00-ig, illetve pénteken, szombaton és vasárnap 09: 00-tól 20: 00-ig, kivéve a rendezvények időpontjaiban. A rendezvények pontos idejéről a rendezvénynaptárunkban bővebb tájékoztatás található.

Pályanapon való részvétel feltétele:

  • -   gerincvédő, térdvédő, könyökvédő, csizma, bukósisak viselése kötelező
  • -   felelősségnyilatkozat kitöltése, aláírása kötelező (helyszínen)

Pályahasználat díja: 15 900 Ft

Pályahasználat díja (supermoto): 12 900 Ft

 

Programterv

  • 08: 00        Kapunyitás
  • 09: 00 – 10: 00   Adminisztráció, gépátvétel
  • 10: 00 – 17: 00   Pályamotorozás

Kötelező zászlójelzések:

  • -   sárga: veszély a pályán, kötelező nagymértékben lassítani
  • -   piros: nagy veszély, akadály a pályán, lehetőség szerint azonnali megállás, további baleset okozása nélkül, első lehetőségnél el kell hagyni a pálya területét
  • -   fekete-fehér kockás zászló: a futam végét jelenti, felmutatását követően el kell hagyni a pályát!

 A pályanapokon gázzsámollyal bográcsolási, szalonnasütési lehetőséget biztosítunk díjmentesen az arra kijelölt helyeken, valamint a foci és röplabda pályák használata is díjmentes.

 Egész napos büfészolgáltatással várjuk vendégeinket!   

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

 Információ: www.rabocsiring.hu; +36302740800     

  Kelet-Magyarország legnagyobb és egyetlen Autó-Motor-Gokart Sport- és Szabadidő Központja, a RabócsiRing, 2018-ban is számos akcióval vár minden résztvevőt, szurkolót, céget, hiszen Magyarországon a legsokszínűbb és legszínvonalasabb rendezvényeket a RabócsiRing csapata prezentálja.

motor_900

motoros_01_1200

motoros_02_1200

____________________________________________________

Pályamotorozás a RabócsiRingen …

A RabócsiRing a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően évről évre az autó és motorsportok egyre több szakági versenyéhez biztosíthatja létesítményeit, bonyolíthat le villanyfényes profi EB. és OB. futamokat. Szervez  rallycross Országos Amatőr Versenysorozatot és házigazdája a közös rendezésű SZON Amatőr Gokart Bajnokságnak.

A sportlétesítmény immár 1996. óta házigazdája számtalan rallycros, gokart, rallysprint, supermoto, quad , drift és rallye versenynek, illetve szinkronpályás versenyeknek.
Mindez hozzájárult, hogy az eltelt évek során igazi sport- és szabadidő komplexummá nőtte ki magát, ahol Európa szinte minden nemzete képviseltette már magát valamelyik technikai sportágban.

A 2011-es évtől  – az újabb fejlesztéseknek köszönhetően – ismét láthatunk QUAD versenyeket, illetve bemutatkozik két újabb szakág, azaz AUTOCROSS és MOTORversenyek futamaiban is gyönyörködhetnek és izgulhatnak kedvenceikért a RabócsiRing vendégei. Tehetik mindezt a már megszokott színvonalas kiszolgálás és a versenyek szüneteit látványossá tevő remek “betétprogramok” mellett.

Reméljük, hogy a RabócsiRingen színrelépő újabb szakágak Országos Bajnoki futamaival kibővülő versenypalettánk tovább fogja bővíteni ezen gyönyörű és látványos technikai sportok rajongótáborát.

Szakági oldalak elérhetőségei – információkkal, Országos Bajnoki versenynaptárral:
 

MAMI Kupa (motorverseny):
www.mami.hu
Motoros napok :
www.motorosnap.com
Magyar Quad Sport Egyesület :
www.mqse.hu