Rabócsiring kétkeréken

Autocross – Motor – Quad a RabócsiRingen …

A RabócsiRing a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően évről évre az autó és motorsportok egyre több szakági versenyéhez biztosíthatja létesítményeit, bonyolíthat le villanyfényes profi EB. és OB. futamokat. Szervez  rallycross Országos Amatőr Versenysorozatot és házigazdája a közös rendezésű SZON Amatőr Gokart Bajnokságnak.

A sportlétesítmény immár 1996. óta házigazdája számtalan rallycros, gokart, rallysprint, supermoto, quad , drift és rallye versenynek, illetve szinkronpályás versenyeknek.
Mindez hozzájárult, hogy az eltelt évek során igazi sport- és szabadidő komplexummá nőtte ki magát, ahol Európa szinte minden nemzete képviseltette már magát valamelyik technikai sportágban.

A 2011-es évtől  – az újabb fejlesztéseknek köszönhetően – ismét láthatunk QUAD versenyeket, illetve bemutatkozik két újabb szakág, azaz AUTOCROSS és MOTORversenyek futamaiban is gyönyörködhetnek és izgulhatnak kedvenceikért a RabócsiRing vendégei. Tehetik mindezt a már megszokott színvonalas kiszolgálás és a versenyek szüneteit látványossá tevő remek “betétprogramok” mellett.

Reméljük, hogy a RabócsiRingen színrelépő újabb szakágak Országos Bajnoki futamaival kibővülő versenypalettánk tovább fogja bővíteni ezen gyönyörű és látványos technikai sportok rajongótáborát.

Szakági oldalak elérhetőségei – információkkal, Országos Bajnoki versenynaptárral:

Hungarian Autocross :
www.autocross.hu
Motoros napok :
www.motorosnap.com
Magyar Quad Sport Egyesület :
www.mqse.hu