Szabadidős szolgáltatások

Vállalati és céges rendezvények szervezése.

Töltsön el egy kellemes napot a RabócsiRingen !

Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően a RabócsiRing tevékenysége igen széleskörűvé vált, a kezdeti Rallycross pálya mára, a szabadidős szolgáltatások fellegvára lett. E szolgáltatások közül cégek részére a legkiemelkedőbb, hogy vállalati rendezvények, találkozók színvonalas komplett lebonyolítását végezzük.Mára a RabócsiRing már a vevő és partnertalálkozók minden igényét ki tudja elégíteni. Kísérő programok tekintetében is széles palettával rendelkezik, és a megrendelő bármilyen egyedi igényét igyekszik teljesíteni.Az egyedi programok megszervezésén és kivitelezésén kívül mi elsősorban az alábbi – nem mindennapi – programjainkat szeretnénk figyelmébe ajánlani.

A rendezvényekhez választható kísérőprogramok  

( lehetőség van akár 1, akár több párhuzamos kísérő program megvalósítására )rodeobika

Kapaszkodni kell a bika szarvába, miközben forog és pörög a bikatest alattunk.
Feledhetetlen szórakozási lehetőség, a rendezvény nagy kedvence lesz.
Minden korosztálynak ajánljuk.Az épített mászófalat négy különböző útvonalon, különböző fokozaton tudnak mászni a bátor jelentkezők.
A mászók kötelekkel vannak biztosítva, továbbá segítő személyzettel és megfelelő biztonsági intézkedések mellett kínáljuk a szolgáltatást.


Felfújt óriás gömb, amiben a jelentkezők beszíjazva gurulhatnak.
A benne ülőt hevederrel rögzítjük, és úgy gurítjuk a gömböt. Segítő személyzetet biztosítunk.
Féktelen élményben részesül, akinek van bátorsága kipróbálni ezt az extrém játékot.


24 db puskával, teljes felépített pályán.
Egyszerre 24 fő részére 12-12 fős csoportokban zajlik a játék. Természetesen ismétlődhet, vagy lehet kevesebb is létszámtól függetlenül.
A szolgáltatás tartalmazza továbbá a teljes felszerelést és a játékvezetőt. A díj tartalmaz 100 db festékpatron árát, 100 db elhasznált golyó felett, golyónként 15 Ft + áfa összeget kell megfizetni. Lehetőség van a játékra kevesebb részvevővel is, melyhez az ár igazodik.


A szolgáltatás 5 db quadot, és segítő személyzetet foglal magába.
Választási lehetőség van szlalom pályán időre, verseny jelleggel, illetve fakultatív módon kaland túra jelleggel, 3 kilométeren, a komplexum területén.


Kötelekre kapcsolva, csak meghatározott területen tudnak a játékosok mozogni, így kell a labdát a kapuba juttatni.
Kiváló csapatépítő játék, hiszen a játékosok teljes mértékben egymásra vannak utalva.
Kétféle méretben választható, 7 X 14 m-es (kicsi) és 10 X 22 m-es (nagy).
Az eddigi tapasztalataink alapján a nagyobbat ajánljuk!

A versenyek a “Forma 1 forgatókönyv” szabályai szerint zajlanak.    -    Szabadedzések
-    Időmérő futamok
-    Döntő
-    DíjátadásAz I.- II.- III. helyezett kupát és pezsgőt kap.

 


Évente több alkalommal rendezünk a RabócsiRingen nagysikerű Rallycross versenyeket, melyekre akár 10 000 néző is ellátogat alkalmanként. Mivel ezen nézők többsége rajong az autósportért, az autókért, ezért úgy gondoltuk hogy, kiállítási lehetőséget  biztosítunk autókereskedések, az autókhoz autózáshoz kötődő cégek számára. Max. 40 m2-ig. kiállítási terület biztosítása. Max. 80 m2-ig. kiállítási terület biztosítása
Igény esetén felárért pavilont is tudunk biztosítani. A kiállítás ideje alatt szórólapok katalógusok és egyéb PR anyagok szabadon terjeszthetők.Főbb referenciáink:  Autó Nagy, Carmo Suzuki, Ford Vagép, Opel Gombos, Peugeot Xeviko

DuEn_HellDriftPro2_177Több száz fő befogadó képesség  -  szabadtéri kiszolgálás  -  nagy választék.
( hamburger, egytálételek, kávé, jégkrém, üdítő italok, alkoholos italok, stb… )
Az ebéd vagy a vacsora menüből is választható.Kemping:   A kemping területe akár a labdajátékok színtere is lehet. A kicsik játszótéren szórakozhatnak. A higiénés feltételek teljes egészében biztosítva vannak.A pálya egész területén kiépített hangosítás szintén komfortosabbá teszi a szórakozást.


ŐK  IS  A  VENDÉGEINK  VOLTAK …

Marso KftT-Mobile, Opel Csősz, K&H Bank, Würth, Coca Cola, Farm Tüzép, Trenkwalder Multiman Kft., OMV, Coloplast, Bona Magyarország, Philip Morris, Autó Net.

 
Trenkwalder Multiman Kft.
( még több kép )
Philip Morris
( még több kép )
Családi motoros nap
( még több kép )