Verseny- és rendezvénynaptár 2018

Új időszámítás kezdete a RabócsiRingen!

Érkezik a Drift Masters GP, Európa legnagyobb drift eseménye!

 

Új fejezet kezdődik ebben az esztendőben a RabócsiRing életében! A tervezést tettek követték, így a tavaly már közzétett látványtervek nagy része megvalósult, idén pedig elnyeri végleges formáját a megújult létesítmény!

 

Amint már korábban publikáltuk, a versenypályán tavaly elindult egy beruházás, amelynek keretében már részben felépült egy 20 000 m2 nagyságú vezetéstechnikai tanpálya, ami a meglévő versenypályával ötvözve, immáron 50 000 m2-re bővült aszfaltterületet jelent.

Megépült egy új indító épület, amely modern és letisztult formájának, valamint méretének köszönhetően szintén többfunkciós létesítményként szolgál majd. 

A vezetéstechnikai tanpálya megépítésével, az immáron 1,6 km hosszúvá növekedett aszfaltpálya egy olyan kombinatív újítást jelent, amely mind a rallycross, mind a drift, a motor és még a gokart számára is új nyomvonala(ka)t eredményez.

A tavalyi évben már teszt üzemmódban működő pályán, az egyes szakágak kipróbálhatták magukat. Visszajelzések alapján a fejlesztés – amely még nem fejeződött be – a vártnál is jobban sikerült.

A beruházás keretében, idén épül még a tanpálya oktató épülete, valamint elkészül egy 1000 férőhelyes lelátó a nézők nagy örömére.

 Amit megálmodtunk: Magyarország harmadik, Kelet-Magyarország első vezetéstechnikai tanpályája, mely önálló létesítményként is fog funkcionálni, mely bővítéssel több szakág is új nyomvonalon haladhat.

 

 osszes_nyugatrol_900

regi_szakasz2_900

Amit megépítettünk: Magyarország harmadik, Kelet-Magyarország első vezetéstechnikai tanpályája, mely önálló létesítményként is funkcionál, mely bővítéssel több szakág is új nyomvonalon haladhat.

rabocsiring_900

DJI_0004.MP4.00_04_30_24.Still001_600 

Image375_a_900

 Íme a várva várt verseny- és rendezvénynaptár

calendar400_logoval

Versenynaptár 2018

Április 01 – 02. Oláh-Gumi Rallycross Közép-Európa és Országos Bajnoki Évadnyitó I. Futam – CEZ
Április 21 – 22. Drift Games – FIA CEZ Drift Közép-Európai és

Román, Magyar Bajnoki Évadnyitó Futam – www.drifting.hu

Április 29 – 30. MAMI Kupa – Gyorsasági és Veterán Motor Országos Bajnoki I. Futam
Május 20 – 21. Rallycross Országos Bajnoki III. futam
Június 22-23. Drift Masters Europen Championship 

Drift Masters Európa Bajnoki Sorozat – www.drifting.hu

Július 14 – 15. Kilincsel Előre Kupa Drift & Ladaracing AllStar Gála 

www.drifting.hu

Augusztus 24 – 25. TRACKWOOD Europen Drift Festival – FIA CEZ és

Magyar és Lengyel  Drift Bajnokság V. Futam – www.drifting.hu

Október 06 – 07. Rallycross Országos Bajnoki Évadzáró VII. Futam

rallycrossosok idén, mint korábban is háromszor látogatnak el hozzánk. A Húsvéti Nemzetközi Rallycross Parádé ígérkezik a legizgalmasabbnak, hiszen nemcsak nemzetünk pilótái, hanem Közép-Európa legjobbjai is rajthoz állnak. A Pünkösdi viadal az OB III. futama, míg az októberi futam pedig a bajnokság várhatóan izgalmas befejezését jelenti majd.

rallycross_900

driftesek minden eddiginél többször látogatnak el versenypályánkra, és Európában egyedülálló módon az összes legnagyobb hazai és nemzetközi esemény felsorakozik majd rendezvénypalettánkban. Az áprilisi nyitányon Közép-Európa (FiA CEZ) legjobb pilótáit láthatjuk, valamint a Magyar és Román Bajnokság közös évadnyitó futamát. Júniusban egy meglepetés versenysorozat érkezik Magyarországra, amely még korábban soha nem volt. Idén a Trackwood mellett a csúcsot  a Drift Master Európa legnívósabb bajnoki sorozata jelenti, ahol ezúton viszont láthatjuk Európa és a Világ sztárpilótáit, valamint kedvenceink közül például James Deane-t, Janis Eglite-t, Nigel Colfer-t, James Bagsoni-t vagy Pawel Trela-t is. Júliusban egy közös lazítás következik, ahol a Kilinccsel Előre Drift Kupán a driftereké, a Ladaracing All Star gálában és körversenyben a ladásoké, valamint az éjszakai buli fesztiválé a főszerep. Augusztusban nem maradhat el a Trackwood Európa Drift Fesztivál sem. Az éjszakai villanyfényes és Európa sztárpilótáit felvonultató futam hangulata továbbra is utánozhatatlan, így ez a drift szerelmeseinek kihagyhatatlan eseménye lesz. Harc a Lengyel a Magyar és a FiA CEZ bajnoki címért!

 _0055_deane_900

 Kétkeréken is érkezik verseny, hiszen idén áprilisban látogat el hozzánk a MAMI Kupa, azaz Gyorsasági és Veterán Motor Országos Bajnoki futam, ahol több mint 100 pilóta áll rajthoz Gyorsasági, Supermoto és Veterán kategóriákban.

motor_900_2

Rendezvénynaptár 2018

 Amatőr Gokart Bajnokság (saját és bér gokart, két külön pályán párhuzamosan)

 A hobbi gokartosok és a saját gokarttal rendelkezők számára idén hét futamból álló Amatőr Gokart Bajnokságot szervezünk. A meglepetést és az újdonságot egy vadonatúj pálya szolgáltatja majd, amelyet hamarosan megismerhettek. A rendezvények a két pályán párhuzamosan zajlanak majd, futamonként váltakozva a saját és bér gokartosok között.

A futamok tervezett időpontjai:

Április 14. (szombat) Évadnyitó Amatőr Gokart Bajnokság I. Futam
Május 26. (szombat) Amatőr Gokart Bajnokság II. Futam
Június 09. (szombat) Amatőr Gokart Bajnokság III. Futam
Július 01. (vasárnap) Amatőr Gokart Bajnokság IV. Futam
Augusztus 04 (szombat) Amatőr Gokart Bajnokság V. Futam
Szeptember 08. (szombat) Amatőr Gokart Bajnokság VI. Futam
Október 13. (szombat) Évadzáró Amatőr Gokart Bajnokság VII. Futam

A változtatás jogát fenntartjuk!

 photo_02

Motoros Pályanapok

A pályabővítés legnagyobb élvezői motorosaink lehetnek, akik idén már 1,6 km hosszú gyorsasági motoros pályán, biztonságos körülmények között hódolhatnak szenvedélyüknek! Idén hét motoros pályanapot szervezünk, mely napokon kizárólag motorosaink vehetik igénybe a RabócsiRing szentélyét. Tervezett időpontok:

Április 08. (vasárnap) Évadnyitó Motoros Pályanap
Május 06. (vasárnap) Motoros Pályanap
Június 03. (vasárnap) Motoros Pályanap
Július 22. (vasárnap) Motoros Pályanap
Augusztus 12. (vasárnap) Motoros Pályanap
Szeptember 16. (vasárnap) Motoros Pályanap
Október 21. (vasárnap) Évadzáró Motoros Pályanap

A változtatás jogát fenntartjuk!

motor_900

Autós Pályanapok

Ahogy tavaly, idén sem lehet normál nyitva tartási időben autózni a pályán, de idén több autós pályanapot szervezünkahol több kategóriában, akár bukócső nélküli autókkal is, szervezett körülmények között lehet pályaautózni. Pályanapokat igyekeztünk minden Drift vagy Rallycross versenyt megelőző hétvégén is tartani, hogy versenyzőink igény esetén tudjanak tesztelni az azt követő hétvégére! Tervezett időpontok:

Március 11. (vasárnap) Autós Pályanap – Drift és Rallycross edzés
Március 25. (vasárnap) Autós pályanap – Rallycross és Drift edzés
Április 15. (vasárnap) Autós Pályanap – Drift és Rallycross edzés
Május 13. (vasárnap) Autós pályanap – Rallycross és Drift edzés
Június 17. (vasárnap) Autós Pályanap – Drift és Rallycross edzés
Július 08. (vasárnap) Autós Pályanap – Drift és Rallycross edzés
Augusztus 19. (vasárnap) Autós Pályanap – Drift és Rallycross edzés
Szeptember 30. (vasárnap) Autós pályanap – Rallycross és Drift edzés
November 04. (vasárnap) Autós Pályanap – Drift és Rallycross edzés
December 02. (vasárnap) Autós Pályanap – Drift és Rallycross edzés

A változtatás jogát fenntartjuk! Résztvevők maximális száma 60 fő!

226545_566096106736798_1446570615_n 

Mindezek mellett természetesen a RabócsiRing vár minden amatőr gokartost és motorost, valamint edzeni vágyó profi versenyzőt, cégeket céges rendezvényekre és partnertalálkozókra.

Nyitás várhatón március 01, amennyiben az első tavaszi szellő is megérkezik. Nyitva tartás minden héten, keddtől csütörtökig 14:00-tól 20:00-ig, illetve pénteken, szombaton és vasárnap 09: 00-tól 20: 00-ig, kivéve a rendezvények időpontjaiban. A rendezvények pontos idejéről a rendezvénynaptárunkban bővebb tájékoztatás található.

 Információ: www.rabocsiring.hu; +36302740800     

  Kelet-Magyarország legnagyobb és egyetlen Autó-Motor-Gokart Sport- és Szabadidő Központja, a RabócsiRing, 2018-ban is számos akcióval vár minden résztvevőt, szurkolót, céget, hiszen Magyarországon a legsokszínűbb és legszínvonalasabb rendezvényeket a RabócsiRing csapata prezentálja.