GR Motorsport Nap: közönség és partnertalálkozó

GR Motorsport Nap: közönség és partnertalálkozó
08NOVEMBER
 

Igaz, még előttünk a szezon utolsó megmérettetése, de egy hirtelen ötlettől vezérelve összehoztunk egy izgalmas programot, mellyel szeretnénk megkoronázni ezt az évet. És mivel szeretett sportunk nem működne se a támogatók, se pedig a szurkolók nélkül, így ezt a napot nektek találtuk ki. Örömmel jelentjük be, hogy november 19-én 10:00-15:30-ig megrendezzük a GR Motorsport Partner- és Közönségtalálkozót Máriapócson, a Rabócsiringen!


A közönségtalálkozó alkalmával kötetlenül beszélgethettek a versenyzőinkkel, természetesen közös fotók is készülhetnek velük.


Gokart szakág:
Hideg Ádám ifj. Krózser Menyhért


Rally szakág:
Csomós Mixi és Nagy Attila
Turi Tomi és Kerék István
Bertalan Marci és Mózes Máté
Szabó Richárd és Szabó Krisztián
Denkovics Tamás és Denkovics Dominik
Jagadics Gábor és Tóth Viktor


Emellett megtekinthetők lesznek a versenyautók (Toyota Yaris GR, Skoda Fabia R5, Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer EVO IX, Honda Civic Type-R, versenygokartok), sőt, a 10 legszerencsésebb sorsolás útján egy autózást is nyerhet! Mixi biztos nem fogja elspórolni.


Hagyományteremtő céllal egy különösen látványos akcióra készülünk, megrendezzük az első kerékcsere versenyt a GR Motorsport Vándorkupáért, melyet a leggyorsabb kerékcserét teljesítő versenyzőpáros kap.


Rendezünk egy gokart bajnokságot is, melyen a versenyzők mellett a közönség tagjaiból is sorsolunk résztvevőket, így lehetőség lesz a versenypályán megmérkőzni Csomós Mixivel és Hideg Ádámmal is. Bár Ádámnak azért van némi helyzeti előnye.


A belépés természetesen díjtalan, az első 200 érdeklődőt pedig egy nyakpánttal ajándékozzuk meg, továbbá a nap folyamán folyamatosan sorsolunk ajándéktárgyakat, hogy tényleg felejthetetlenné tegyük nektek ezt a napot.

Amiért érdemes eljönni : 

- Versenyautó bemutató (Toyota Yaris GR, Skoda Fabia R5, Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer EVO IX, Honda Civic Type-R, versenygokartok)
- Gokartverseny 24 indulóval, ebből 4 fő szerencsés az érdeklődők közül kerül kisorsolásra
- Kerékcsere verseny – GR- Motorsport Vándorkupa
- Autóztatás a csapat versenyautóival, amiben 10 fő szerencsés érdeklődő szintén részt vehet
- A belépés díjtalan
- Az első 200 érdeklődőt nyakpánttal ajándékozzuk meg
- Ajándéktárgyak sorsolása


A helyszínen büfé üzemel, meleg étellel készülnek ebédre.


Számítunk rátok!

További események
Metal Race II.
        Verseny értékelése : A versenyen három időmérő etap van előírva, amelyből kettő etapot teljesíteni kell ahhoz, hogy a versenyző értékelésre kerülhessen. A verseny végeredménye két különböző időmérő futamban teljesített...
Helyszín: Rabócsiring
Időpont: 2024. április 21 08:00
ESEMÉNYNAPTÁR, PROGRAMOK, RENDEZVÉNYEK
April 18
Andrea, Ilma névnapja