10. Ladaracing & Drifting All Stars Július 8-9.

10. Ladaracing & Drifting All Stars Július 8-9.
12 June

Több mint 200 kiállító autóját láthattad és több mint 70 versenyző szellemű Ladás érkezett a két napos pálya hétvégére, ahol nem csak babra ment a játék. Az átlagostól, a hibátlanra restaurált példányokig mindenféle és fajta Lada megfordult a RabócsiRingen és két napon át hallgathatták a jelenlévők a reszelős hangú karbikat és a csikorgó, füstölő gumikat. Igazi nosztalgia buli amelyet a magyar közösség roppant elszántsággal tart életben.

A Drifting.hu szezonjának második rendezvénye vár Máriapócson a RabócsiRingen

Ha kihagytad volna a tavalyi eseményt, akkor most adok egy kis infót:

Szokás szerint itt lesznek a legnagyobb hazai Ladás sztárok az űrzsigulikkal, régi és új kedvencek, na meg persze egy-két meglepetés névvel is készülünk az idei évre. Számtalan VFTS, új hullámos Honda motoros P13-as Ladák, illetve a Just4fun krémje, mindenki akit a szakaszokról jól ismerhettek! Természetesen a helyszínen ismét beszerezhetitek a legmenőbb Ladás cuccokat a Shopból, de szokás szerint számtalan nyereménnyel, és ajándékkal is készülünk, a kilátogató Lada fanatikusoknak! Az AllStar mezőny minden eddiginél brutálisabb lesz, amit a 10. Gálán az éjszakai páros döntők fognak megkoronázni, egy fergeteges bulival a végén! És persze a jubileumra nem akárhogy készülünk, annyit elárulhatunk, olyan látványos pályával készülünk mint még korábban soha, visszatérünk oda ahonnan 10 évvel ezelőtt az Őrület elkezdődött!

 

Aztán persze itt volt még a Drifting Allstars ahol a magyar mezőny Pro és Pro2-es kategóriájából találkoztunk versenyzőkkel és fergeteges csatákat láthattunk. Idén sem kell attól tartani, hogy bárki unatkozni fog a RabócsiRingen. Hiszen 2022. Július 8-9 ismét megnyitja kapuit a pálya és immáron a 10. Drift & Lada Allstars találkozónak ad helyet.

 

Az évfordulós esemény keretei között természetesen lesz nem is egy meglepetés valamint családbarát egyéb programokkal is készülnek Béres Szabiék a Drifting.hu csapatával. Lesz torta, és lesz ünneplés, hiszen ezek a rendezvények már csak ilyenek. Nem elég, hogy nappal zajlik az élet, éjszaka sem állunk meg. Neked nincs is más dolgod, csak eljönni és részt venni egy felejthetetlen máriapócsi hétvégén, ahol minden garantál a nemzetközi versenyhétvége hangulathoz, a kaják finomak, a sör hideg, és hát ami sosem marad el… Üvöltő motorok, füst és égett gumiszag.

További részleteket a Drifting.hu weboldalán, Facebook oldalunkon és Instagrammunkon találsz. Érdemes követned minket, hiszen a verseny előtt sorra posztoljuk a már regisztrált versenyzőket így Te is tudni fogod, hogy kinek a nevére szóljon a  szurkoló tábla!

 

Július 08. Péntek
8:00 Kapunyitás mindenkinek
10:00 Drift edzés
13:00 Lada látvány edzés
14:30 Drift edzés
16:30 Lada látvány edzés és Taxi
18:00 Drift kvalifikáció

Július 09. Szombat
07:00 Kapunyitás mindenkinek
08:00 Drift edzés
09:00 Lada látvány & Gála edzés, Drift edzés
16:30 Lada Felvonulás
17:30 Drift Verseny
20:00 #10 LadaRacing All Star Gála
22:00 Díjátadók
22:30 Topless Show & Disco

 

 

Belépő jegyek:  https://drifting.hu/shop/