DRIFT GAMES MÁJUS 14-15.

DRIFT GAMES MÁJUS 14-15.
21 April

Ezt a játékot nem hotwheelsekkel játszák, hamarosan itt a Drift Games! Máriapócs idén sem marad füst és gumiszag nélkül Éppen ellenkezőleg! Az európai és hazai drift mezőny Pro,Pro2 és Street-es pilótái idén is összecsapnak a Rabócsiringen és ha csak annyira lesz király mint tavaly, akkor is eldobjuk az agyunkat gyerekek! 3 év után idén végre korlátozások nélkül látogathatsz bármilyen rendezvényt, ha pedig idén Májusban csak egyre mész el, akkor ez legyen az!

Ha olvastad a tavalyi beszámolónkat a Drift Gamesről, már van elképzelésed. A hazai nagyok, mint Piskolty Kevin vagy Zamecz Norbi brutális csatákkal uralta a mezőnyt, és a végkifejlet is katartikus lett. Akkor Zamecz elhappolta az első helyet, idén viszont bármi is megtörténhet, hiszen minden versenyző frissített autóval és tele energiával áll neki a szezonnak a Rabócsiringen.

A 2022. Május 14-15-én zajló verseny alatt a Drifting.hu mögött álló Hunakamo cspata nem csupán a drift szerelmeseinek igényeit elégíti ki, hiszen ismét rajtrácsra állnak az ASG300 Robogóverseny résztvevői is. Ahogy tavaly tették, most is több száz spártai körön át csapatnak majd az 50-es robikkal a Rabócsiring aszfaltcsíkján, kellően felmelegítik a betont az utánuk összecsapó driftereknek a szombati napon.

Természetesen ahogy ezt a már rutinos látogatók tudják, az első nap teljes egészében a drifterek edzéseiről fog szólni, este egy levezető party a drift teraszon, vasárnap pedig kezdődik az éles verseny mind a robogósok, mind az autósok számára. A Hunakamo idén is biztosítja neked a kellő mennyiségű adrenalint és a világszínvonalú profi versenyeket, csapj velünk a lovak közé a Drift Gamesen, és tudod… Hozd el a haverokat is vagy nevezzetek a Robogó versenyre!

Drift Games… Vérre menő játék a drift pilóták között. Játék az idegekkel, játék a szögekkel, játék a technikával.

A Drift Games-ről mondták: “Európa egyik legjobb, legszínvonalasabb drift versenye, hihetetlen mennyiségű izgalom, rengeteg magyar és külföldi pilóta, vérre menő csaták és örök élmény.”

Gyere és légy részese Te is megannyi élménynek, melyet a drift és a motorok zenéje adhat számodra, melyet ilyen ínyenceknek való tálalásban csak a Drifting.hu csapata képes kínálni számodra.

Vésd be a naptárba: 2022. MÁJUS 14-15. – Máriapócs – Drift Games!

Belépőjegyet a helyszínen csak készpénz ellenében tudtok váltani.

Egynapos belépő (vasárnap)
Felnőtt jegy: 4500.-Ft
3-12 éves korig: 3500.-Ft
A belépőjegy a parkolási díjat nem tartalmazza!

3 éves kor alatt a belépés ingyenes!
Parkolójegy: 500.-Ft / nap / autó

 

KEMPING INFORMÁCIÓK : https://driftgames.hu/kemping-infok/

 
 
 
2022.05.15 SUNDAY / VASÁRNAP 
 
06:30 Kapunyitás / Gate Open 
08:00 WarmUP ASG300 motorverseny
08:30 Rajt ASG300 motorverseny
10:00 Leintés ASG300 motorverseny
 
08:30 Tsuiso leigazítés / Briefing Tusiso 
10:30 Drift edzés / Drift Training 
12:00 Drift Kvalfikáció / Drift Qualification 
15:00 Line Up parade PRO2 /  Felvonulás PRO2 
15:30 Pro2 drift verseny / PRO2 drift race
17:30 Line Up parade - Felvonulás PRO 
18:00 Pro drift verseny / PRO drift race
20:00 Díjátadó / Podium ceremony 
20:30 Terület kiürítése
22:00 GAET CLOSE / KAPUZÁRÁS 

 

> VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK

>> SZABÁLYZATOK

>>> VERSENYZŐI NEVEZÉSEK

>>>> LICENCE INFORMÁCIÓK

>>>>>EDZÉSI LEHETŐSÉG KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK!

 

!!FONTOS!!

Az esemény szervezői csak a drifting.hu, driftgames.hu, trackwood.com weboldallakon és ezek közösségi oldalain adnak hivatalos aktuális tájékoztatást!  Az ebből adódó félreértésekért felelősséget nem vállalunk!

A változtatás joga minden esetben fenntartva.