Jótékonysági felhívás ! Legendák Tornája Premier !

Jótékonysági felhívás !  Legendák Tornája Premier !
12 April

A RabócsiRing versenypálya elkötelezett híve a jótékonysági eseményeknek, ezért a Legendák Tornája versenyt elsősorban azért hívta életre, hogy segítséget nyújtson az Ukrajnából érkező menekült gyermekek részére. Több tízezer gyermek lett árva vagy vált hontalanná, illetve a fronton harcoló apáktól távol, esélyük sincs nyaralásra gondolni.

Célunk, egyrészt a menekültek részére működő ingyenkonyhák működésének finanszírozása Kárpátalján, másrészt a menekült gyermekek részére nyaralási/táborozási lehetőség biztosítása rendezvényünkön keresztül. A cél érdekében bevetettük a Magyar Autó- és Motorsport legnagyobb legendáit, hogy általuk minél többen csatlakozhassanak a kezdeményezésünkhöz.
A cél érdekében a RabócsiRing versenypálya összefogott a Máriapócsi Gyermekekért Alapítvánnyal és a Munkácsi Görög Katolikus Egyházmegyével, hogy rajtuk keresztül eljutassa remélhetőleg több millió forintos adományát. Az adomány legnagyobb részét a RabócsiRing versenypálya és a Legendák biztosítják, de kérjük nézőinket, hogy a helyszínen is minél többen csatlakozzanak a kezdeményezésünkhöz.
 
Máriapócsi Gyermekekért Alapítvány
4326 Máriapócs, Kossuth tér 10.
Adószám: 18803932-1-15
Bankszámlaszám: 68200059-10503645
 
Munkácsi Görög Katolikus Egyházmegye 
UA – 90202 Beregszász, Mihók Péter u. 4.
 
A legkisebb is számít! Segítségüket előre is köszönjük!