Szujó Zoltán: Öveket bekapcsolni – Történetek a Boxutcából - Dedikálás a Legendák Tornáján

Szujó Zoltán: Öveket bekapcsolni – Történetek a Boxutcából - Dedikálás a Legendák Tornáján
19 March

18 év. Közel két évtized. E könyv szerzője ennyi időt töltött el a Forma-1-ben, előbb amolyan „száguldó riporterként”, majd pedig a hazai tévéközvetítések vezető kommentátoraként.  Szujó Zoltán egészen közelről, szinte belülről ismerhette meg ezt a sokak által csodált, csillogó-villogó, ugyanakkor hihetetlenül zárt világot. Tizenegy hosszú éven át utazott együtt a száguldó cirkusz reflektorfényben lévő csillagaival és a kulisszák mögötti félhomályban dolgozó, szinte láthatatlan háttérembereivel

 
 
Országok és földrészek között repkedett, hogy közelebb hozza a tévénézőkhöz az ausztrál, a japán vagy éppen a brazil versenyek történéseit. Nem egyszer órákon át várt egy-egy interjúra, de ha úgy adódott, riporter- és operatőrtársaival együtt rohant, hogy elcsípje a legendás Michael Schumachert, Kimi Räikkönent, Fernando Alonsót vagy Lewis Hamiltont. 
 
A világ egyik legnépszerűbb sportágának meghatározó pillanatainál volt jelen. Személyesen élt át sporttörténelmi, mókás, nem egyszer megható, szívszorító eseményeket. 
 
Ezeket a történeteket foglalta össze ebben a könyvben, amelyből természetesen nem maradhatnak ki a szerző által készített fényképek és az utazások során átélt kalandok sem. 

Szujó Zoltánnak a Legendák Tornájának műsorvezetőjének megjelent első könyve amit dedikál is Április 18-án a Rabócsiringen. 

A könyvet keresd a helyszínen a DUEN shopban !!