Verseny- és rendezvénynaptár 2020

Verseny- és rendezvénynaptár 2020
22 December

A több mint 20 éve működő létesítmény idén is igyekszik teljes körűen kiszolgálni a régió és az ország technikai sport szerelmeseit, amatőröktől a profikig, gyermekektől a felnőttekig. 2020. évben a hagyományokhoz hűen három rallycross, három drift verseny kerül megrendezésre, novemberben pedig ismét érkezik a Rally Európa Bajnokság SuperSpecial futama a máriapócsi RabócsiRingre! Mindemellett nagyüzemben működik Kelet-Magyarország első, Magyarország harmadik professzionális vezetéstechnikai

A több mint 20 éve működő létesítmény idén is igyekszik teljes körűen kiszolgálni a régió és az ország technikai sport szerelmeseit, amatőröktől a profikig, gyermekektől a felnőttekig. 2020-évben a hagyományokhoz hűen három rallycross, három drift verseny kerül megrendezésre, novemberben pedig ismét érkezik a Rally Európa Bajnokság SuperSpecial futama a máriapócsi RabócsiRingre! 

Mindemellett nagyüzemben működik Kelet-Magyarország első, Magyarország harmadik professzionális vezetéstechnikai tanpályája civilek és cégek részére egyaránt!

 

 

Versenynaptár 2020

 

Dátum

Esemény

2020.04.12-04.13.

Matador Nemzetközi Rallycross Parádé, ELHALASZTVA

2020.05.09-05.10.

Drift Games – Drift Közép-Európa és Országos Bajnoki Futam

2020.05.31-06.01.

Total Rallycross Országos Bajnoki Futam

2020.07.18-07.19.

Kilincsel Előre Drift Kupa - Ladaracing All Star &Drift Gála

2020.08.08-08.09.

MAMI Kupa- Motoros Országos Bajnoki Futam

2020.08.21-08.22.

TRACKWOOD Matador Európa Bajnoki Drift Fesztivál

2020.10.10-10.11.

Évadzáró Rallycross Országos Bajnoki Futam

2020.11.06.

Rally Európa Bajnokság – Rally Hungary SuperSpecial

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

A rallycrossosok a megszokott módon, idén is háromszor látogatnak el hozzánk. A Húsvéti Matador Nemzetközi Rallycross Parádé ígérkezik a legizgalmasabbnak, hiszen nemcsak nemzetünk pilótái, hanem Közép-Európa legjobbjai is rajthoz állnak. A Total Pünkösdi viadalon, azaz az Országos Bajnokság futamán hazánk legjobbjai csatázhatnak. Az októberi évadzáró versenyen, a végső összecsapáson ismét Magyarország pilótái harcolnak majd a bajnoki címért.  

A driftesek idén három alkalommal látogatnak el versenypályánkra. Először májusban a Drift Games - Közép-Európa és Országos Bajnoki Futamon, melyet nemzetközi szinten is jegyeznek.

 

Júliusban egy közös lazítás következik. A Kilinccsel Előre Drift Kupán a driftereké a „színpad”, a Ladaracing All Star gálán és körversenyen a ladásoké, illetve az éjszakai party fesztiválé a főszerep.

 

Augusztusban persze nem maradhat el a Trackwood Matador Európa Drift Fesztivál, amelyen Európa több mint tíz országának legjobbjai harcolnak a dobogóért és szlovák, román, cseh és lengyel bajnokok is rajthoz állnak. Az éjszakai villanyfényes futam hangulata továbbra is utánozhatatlan. Az Európa sztárpilótáit felvonultató verseny kihagyhatatlan esemény a drift szerelmeseinek.

Két keréken is érkezik verseny: idén augusztus 08-09-én látogat el hozzánk a MAMI Kupa, pontos dátum később érkezik.  A gyorsasági és Veterán Motor Országos Bajnoki futamon, több mint 100 pilóta áll rajthoz Gyorsasági, Supermoto és Veterán kategóriákban.

2020. évi rendezvénynaptár januárban érkezik, elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy mind a gokartversenyek, mind a motoros napok, mind az autós pályanapok továbbra is szerves részét fogják képezni a RabócsiRing életének!

Továbbá a RabócsiRing vár minden amatőr és profi gokartost keddtől csütörtökig 14:00-tól 20:00-ig, illetve pénteken, szombaton és vasárnap 09:00-tól 20:00-ig. Motoros pályahasználatra a pályanapokon kívül vasárnaponként 09:00-20:00 között van lehetőség.

Magyarország harmadik, Kelet-Magyarország első vezetéstechnikai tanpályája 2019. évi debütálása méltán kiemelkedően sikerült, 2020. évben számos vezetéstechnikai tréninget tervezünk civilek és cégek részére egyaránt, melyre várjuk a jelentkezéseket.

Cégek részére sportnapok, családi napok, egyéb céges rendezvények, vezetéstechnikai tréningek és partnertalálkozók komplett lebonyolítását térségünkben a legkiemelkedőbb színvonalon végezzük. Teljes cateringgel, akár több ezer fős kapacitással! Egyedi rendezvények egy páratlan helyszínen!

.

Nyitás várhatón március 15, amennyiben az első tavaszi szellő is megérkezik.

Információ: www.rabocsiring.hu; +3630 274 0800     

Kelet-Magyarország legnagyobb és egyetlen Autó-Motor-Gokart Sport- és Szabadidő Központja, valamint Professzionális Vezetéstechnikai Tanpályája, a RabócsiRing, 2020-ban is számos akcióval vár minden résztvevőt, szurkolót, céget, hiszen Magyarországon a leg sokszínűbb és legszínvonalasabb rendezvényeket a RabócsiRing csapata prezentálja.