Verseny- és rendezvénynaptár 2021

Verseny- és rendezvénynaptár 2021
23 February

Márciusban megnyitja kapuit a 25 éves RabócsiRing!! Az immáron 25 éve működő RabócsiRing versenypálya és vezetéstechnikai tanpálya idén is igyekszik teljes körűen kiszolgálni a régió és az ország technikai sport szerelmeseit, amatőröktől a profikig, gyermekektől a felnőttekig egyaránt.

2021.évben a népszerű és már ismert rallycross és drift versenyek mellett számos autós- motoros- gokartos rendezvénnyel készülünk, emellett márciustól nagyüzemben működik Kelet-Magyarország egyetlen professzionális vezetéstechnikai tanpályája, civilek és cégek részére egyaránt!

 

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

A járványügyi helyzetre való tekintettel a rallycrossosok idén először Húsvétkor, de csak edzés keretein belül látogatnak el hozzánk. Az első rallycross versenyre egészen Pünkösdig várnunk kell, hiszen akkor rendezzük a Matador Race - Nemzetközi Rallycross Parádét, amikor nemcsak nemzetünk pilótái, hanem Közép-Európa legjobbjai is rajthoz állnak. Ezt követően augusztusban az Amatőr Rallycross Bajnokság futama következik, amely mellett megrendezésre kerül az I. máriapócsi Ralllysprint Gála is. Szeptemberben pedig az RX - Rallycross Fesztivál futamával zárjuk a rallycross szezont, melyen hazánk legjobbjai mérhetik össze tudásukat a 25 éves RabócsiRingre kilátogató nagyérdemű előtt.

A driftesek idén három alkalommal látogatnak el versenypályánkra. Először júniusban a Komplex Drift Games - Közép-Európa és Országos Bajnoki Futam alkalmával, melyet nemzetközi szinten is jegyeznek. Júliusban egy közös lazítás következik a Ladaracing Allstar és Drift Allstar versenyen, ahol a drifterek mellett a ladásoké és az éjszakai party fesztiválé a főszerep. Augusztusban persze nem maradhat el a Trackwood Matador Európa Drift Fesztivál, amelyen Európa több mint tíz országának legjobbjai harcolnak a bajnoki címért. Az éjszakai villanyfényes futam hangulata továbbra is utánozhatatlan, az Európa sztárpilótáit felvonultató verseny pedig kihagyhatatlan esemény a drift szerelmeseinek.

Két keréken több verseny is érkezik: először a KOMPLEX DRIFT GAMES keretein belül ASG300 Robogóverseny 1. futam. Június 26-27-én kerül megrendezésre a MAMI Kupa, Motor Országos Bajnoki Futama, ahol több mint 100 pilóta áll rajthoz gyorsasági, supermoto és veterán motor kategóriákban. Végezetül TRACKWOOD MATADOR Európa Bajnoki Drift Fesztivál alkalmával ASG300 Robogóverseny 3. futama kerül megrendezésre.

Novemberben ismét ellátogatnak hozzánk Európa top rally pilótái, vagyis érkezik a III. Rally Hungary és egy fergeteges Superspecial a RabócsiRingen!  

 

A 25 éves katlanban mind az amatőr gokartversenyek, mind a motoros pályanapok, mind az autós pályanapok idén is szerves részét fogják képezni a RabócsiRing életének!

 

Várunk minden amatőr és profi gokartost keddtől vasárnapig, motoros pályahasználatra a pályanapokon kívül vasárnaponként, rendezvények időpontjain kívül van lehetőség.

 

Kelet-Magyarország egyetlen vezetéstechnikai tanpályáján 2021. márciustól számos vezetéstechnikai tréninget tervezünk civilek és cégek részére egyaránt, melyre várjuk idén is a jelentkezéseket.

Cégek részére sportnapok, családi napok, egyéb céges rendezvények, vezetéstechnikai tréningek és partnertalálkozók komplett lebonyolítását térségünkben a legkiemelkedőbb színvonalon végezzük. Teljes cateringgel, akár több ezer fős kapacitással! Egyedi rendezvények egy páratlan helyszínen!

 

Nyitás márciusban!

 

Információ: www.rabocsiring.hu; +3630 274 0800; ring@rabocsiring.hu

 

Kelet-Magyarország legnagyobb és egyetlen Autó-Motor-Gokart Sport- és Szabadidő Központja, valamint Professzionális Vezetéstechnikai Tanpályája, a RabócsiRing, 2021-ben is számos akcióval vár minden résztvevőt, szurkolót, céget, hiszen Magyarországon a legsokszínűbb és legszínvonalasabb rendezvényeket a RabócsiRing csapata prezentálja.

  

Matador Amatőr Bér Gokart Bajnokság és Saját Gokart Verseny

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

Autós Pályanapok a máriapócsi RabócsiRingen!

Akár bukócső nélküli autóval is lehet pályaautózni a RabócsiRing versenypályán!

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

 Motoros Pályanapok a máriapócsi RabócsiRingen!

Több kategóriában, szervezett körülmények között lehet pályamotorozni!

 

A változtatás jogát fenntartjuk!