Verseny- és rendezvénynaptár 2022

Verseny- és rendezvénynaptár 2022
25 February

Vár Kelet-Magyarország legnagyobb és egyetlen Autó-Motor-Gokart Sport- és Szabadidő Központja, valamint Professzionális Vezetéstechnikai Tanpályája, a RabócsiRing. Idén is igyekszünk teljes körűen kiszolgálni a régió és az ország technikai sport szerelmeseit, amatőröktől a profikig, gyermekektől a felnőttekig egyaránt.

2022. évben az igen népszerű RALLYCROSS, DRIFT, RALLYE SuperSpeciál versenyek mellett, egy hatalmas meglepetéssel is készülünk, méghozzá Húsvét hétfőn, a LEGENDÁK TORNÁJA premier versennyel, amely üde színfoltja lehet az egyébként is változatos rendezvénypalettának.

A profi versenyek mellett az amatőr sport is fontos számunkra, így a METAL RACE KÖRVERSENY tavalyi sikeres debütálása hatására idén egy komplett bajnoksággal készülünk amatőr pilótáink részére. Mindemellett nem maradhatnak el a már jól ismert és színvonalas AUTÓS- MOTOROS PÁLYANAPOK, illetve a MATADOR AMATŐR BÉRGOKART BAJNOKSÁG sem, amelyen idén bevetjük VADONATÚJ 390 cc-s GOKARTJAINKAT is.

Márciusban pedig szintén nyitja kapuit Kelet-Magyarország egyetlen professzionális vezetéstechnikai tanpályája, civilek és cégek részére egyaránt!

Versenynaptár 2022

 

 

Két év szünet után ismét rendezhetünk versenyt Húsvétkor, ennek örömére, ahogy már említettük, egy hatalmas meglepetéssel készülünk ezen a hétvégén. A több mint 25 éves hagyományhoz hűen, ha már Húsvét, akkor rallycross, ha már meglepetés, akkor Legendák Tornája premier, mindez egy hosszú hétvégén.  Húsvét szombaton és vasárnap a Matador hétvégén kerül megrendezésre a nemzetközi rallycross parádé, amikor nemcsak nemzetünk pilótái, hanem Közép-Európa legjobbjai is rajthoz állnak. Húsvét hétfőn pedig a Legendák Tornája Premier verseny jut a főszerephez, a magyar autósport legendás pilótáinak összecsapásaival, mely különleges versenyen hazánk több szakága is képviselteti magát. Következő rallycross verseny szintén a hagyományokhoz hűen Pünkösdkor, szombaton és vasárnap kerül megrendezésre a KEVIÉP HÉTVÉGÉN, ahol hazánk legjobbjai mérhetik össze tudásukat a RabócsiRingre kilátogató nagyérdemű előtt.

 

 

A driftesek idén is három alkalommal látogatnak el versenypályánkra, először májusban, a DRIFT GAMES (CEZ) Nemzetközi Drift Fesztivál alkalmával. Majd júliusban egy közös lazítás következik a jubileumi 10. DRIFTING & LADARACING Allstar versenyen, ahol a kihagyhatatlan party fesztivál előtt, a driftesek mellett a ladások is megmutatják, hogyan is kell menni kilinccsel előre. Augusztusban megérkezünk az év egyik legnagyobb versenyéhez, a TRACKWOOD MATADOR EURÓPA DRIFT FESZTIVÁLHOZ, melyen Európa több mint tíz országának és több bajnokságának (DRIFTKINGS, DMP, RODRIFT) legjobbjai csatáznak az éjszakai villanyfényes arénában. A hangulat továbbra is utánozhatatlan, az Európa sztárpilótáit felvonultató verseny pedig kihagyhatatlan esemény a drift szerelmesei számára.

 

 

Kelet-Magyarország egyetlen vezetéstechnikai tanpályáján 2022. márciustól számos vezetéstechnikai tréninget tervezünk civilek és cégek részére egyaránt, melyre várjuk idén is a jelentkezéseket.

 

 

Cégek részére sportnapok, családi napok, egyéb céges rendezvények, vezetéstechnikai tréningek és partnertalálkozók komplett lebonyolítását térségünkben a legkiemelkedőbb színvonalon végezzük. Teljes cateringgel, akár több ezer fős kapacitással! Egyedi rendezvények egy páratlan helyszínen!

NYITÁS MÁRCIUS 12!

Információ: www.rabocsiring.hu; +3630 274 0800; ring@rabocsiring.hu

Kelet-Magyarország legnagyobb és egyetlen Autó-Motor-Gokart Sport- és Szabadidő Központja, valamint Professzionális Vezetéstechnikai Tanpályája, a RabócsiRing, 2022-ben is számos akcióval vár minden résztvevőt, szurkolót, céget, hiszen Magyarországon a legsokszínűbb és legszínvonalasabb rendezvényeket a RabócsiRing csapata prezentálja.

A változtatás jogát fenntartjuk!