Verseny- és rendezvénynaptár 2023

Verseny- és rendezvénynaptár 2023
04 February

Vár Kelet-Magyarország legnagyobb és egyetlen Autó-Motor-Gokart Sport- és Szabadidő Központja, valamint Professzionális Vezetéstechnikai Tanpályája, a RabócsiRing. Idén is igyekszünk teljes körűen kiszolgálni a régió és az ország technikai sport szerelmeseit, amatőröktől a profikig, gyermekektől a felnőttekig egyaránt.

2023 évben az igen népszerű RALLYCROSS, DRIFT, RALLYE ERC SuperSpeciál versenyek mellett 2023.06.03-án a Legendák Tornája tavalyi sztárját, a négyszeres Európa Bajnok Kiss Norbit láthatjátok élőben.

A profi versenyek mellett az amatőr sport is fontos számunkra. A METAL RACE KÖRVERSENY egy sikeres évadot tudhat maga mögött, így ezen kezdeményezés idén is folytatódik amatőr pilótáink részére. Továbbá bontogatja szárnyait a GRID sorozat, melyből a DRIFT versenyek alkalmával három futam is megrendezésre kerül 2023-ban.  

Mindemellett nem maradhatnak el a már jól ismert és színvonalas AUTÓS- MOTOROS PÁLYANAPOK, illetve a MATADOR AMATŐR BÉRGOKART BAJNOKSÁG sem, amelyre idén is minden versenyre külön nyomvonallal készülünk.

Márciusban pedig szintén nyitja kapuit Kelet-Magyarország egyetlen professzionális vezetéstechnikai tanpályája, civilek és cégek részére egyaránt!

 

Versenynaptár 2023

 


 

Húsvéti rallycross visszaköltözik vasárnapra és hétfőre, ahogy az elmúlt 25 évben megszokhattuk. Tehát Húsvét vasárnap és hétfőn a Matador hétvégén kerül megrendezésre a nemzetközi rallycross parádé, amikor nemcsak nemzetünk pilótái, hanem Közép-Európa legjobbjai is rajthoz állnak.

Következő rallycross verseny október 22-23-án lesz, ismét vasárnap és hétfőre időzítve. Az októberi rallycross futam egyben a magyar nemzeti rallycross bajnokság évadzáró futama is, ahol hazánk legjobbjai fognak összecsapni a végső királyságért a RabócsiRingre kilátogató nagyérdemű előtt.

 

 

A driftből 2023-ban ismét három kiemelkedő esemény lesz a versenypályánkon, amiből elsőként Májusban, a DRIFT GAMES elhozza nekünk a CEZ - Közép Európai Nemzetközi Drift versenyt a CSEH Nemzeti Drift Bajnoksággal karöltve és az első magyarországi GRID versenyt KEN BLOCK emlékére.

Júliusban egy közös lazítás következik a 11. DRIFTING & LADA ALLSTAR versenyen, ahol kihagyhatatlan a party és a driftesek mellett a ladások is megmutatják, hogyan is kell menni kilinccsel előre. Folytatódik a GRID verseny a második felvonással, a LADA kiállításról ezúttal a LADA CLUB HUNGARY míg a LADA GÁLÁRÓL a DUEN.hu gondoskodik.

Augusztusban megérkezünk az év egyik legnagyobb versenyéhez, a TRACKWOOD MATADOR DRIFT FESZTIVÁLHOZ, melyen Európa több mint tíz országának versenyzői csatlakoznak a DRIFT OPEN LENGYEL DRIFT SOROZAT versenyzőihez és az éjszakai villanyfényes csatákhoz. Az utánozhatatlan hangulatú esemény továbbra is az Európai sztárpilótákat felvonultató kihagyhatatlan verseny a drift szerelmesei számára és egyben a GRID sorozat záró futama.

A GRID egy verseny AMATŐR és LICENCES pilótáknak a vezetéstechnika és a koncentráció autósportja, ahol navigátor segítsége nélkül kell egy Ken Block-os ügyességi jellegű pályát a lehető leggyorsabban teljesíteni hátsókerekes autóval időre.

 

 

 

 

 

 

 

Októberben mindenki nagy örömére újra érkezik a Rally ERC, Rally Hungary SuperSpecial, amikor is a már jól ismert szinkronpályán mérik össze tudásukat Európa top rally pilótái – köztük a hazai közönség kedvenc és új autóval rajtoló Csomós Mixi – Nagy Attila versenyzőpáros is - a máriapócsi RabócsiRingen!

 

 

Kelet-Magyarország egyetlen vezetéstechnikai tanpályáján 2023. márciustól számos vezetéstechnikai tréninget tervezünk civilek és cégek részére egyaránt, melyre várjuk idén is a jelentkezéseket.

 

 

Cégek részére sportnapok, családi napok, egyéb céges rendezvények, vezetéstechnikai tréningek és partnertalálkozók komplett lebonyolítását térségünkben a legkiemelkedőbb színvonalon végezzük. Teljes cateringgel, akár több ezer fős kapacitással! Egyedi rendezvények egy páratlan helyszínen!

 

 

 

Információ: www.rabocsiring.hu; +3630 274 0800; ring@rabocsiring.hu

 

Kelet-Magyarország legnagyobb és egyetlen Autó-Motor-Gokart Sport- és Szabadidő Központja, valamint Professzionális Vezetéstechnikai Tanpályája, a RabócsiRing, 2023-ben is számos akcióval vár minden résztvevőt, szurkolót, céget, hiszen Magyarországon a legsokszínűbb és legszínvonalasabb rendezvényeket a RabócsiRing csapata prezentálja.

 

A változtatás jogát fenntartjuk!