Verseny- és rendezvénynaptár 2024

Verseny- és rendezvénynaptár 2024
14 February

Márciusban nyitja kapuit Kelet-Magyarország legnagyobb Autó-Motor-Gokart Sport- és Szabadidő Központja és Professzionális Vezetéstechnikai Tanpályája, a RabócsiRing. Idén is széles körű palettával várjuk a régió és az ország technikai sport szerelmeseit, amatőröktől a profikig, gyermekektől a felnőttekig egyaránt.

Verseny- és rendezvénynaptár 2024 Érkezik a VILÁG vezető drift bajnoksága, a Drift Masters!!

 

VERSENYPÁLYA ÉS TANPÁLYA

 

Márciusban nyitja kapuit Kelet-Magyarország legnagyobb Autó-Motor-Gokart Sport- és Szabadidő Központja és Professzionális Vezetéstechnikai Tanpályája, a RabócsiRing. Idén is széles körű palettával várjuk a régió és az ország technikai sport szerelmeseit, amatőröktől a profikig, gyermekektől a felnőttekig egyaránt.

NEMZETKÖZI VERSENYEK – ÚJDONSÁG DRIFT MASTERS

2024. évben nemzetközi és nemzeti versenyek sora rajtol a máriapócsi katlanban, RALLYCROSS, DRIFT és GOKART sportban egyaránt. Újdonságok egyike, hogy idén augusztusban érkezik hozzánk a DRIFT MASTERS, a világ vezető drift bajnoksága! A Drift Masters bajnokság leginkább a Forma 1 utazó vándorcirkuszhoz hasonlít, világsztárjai 20 országból érkeznek az összecsapásra!

AMATŐR FUTAMOK

Nem maradhatnak el népszerű amatőr futamaink sem, mint a METAL RACE KÖRVERSENY, vagy az AMATŐR BÉRGOKART BAJNOKSÁG, melyek színvonalának emelésén jelenleg is gőzerővel dolgozunk. Többek között 4 db 390 cc TbKarts R25 modellel bővült flottánk, így immáron 10 versenygéppel vághatunk neki a gokartszezonnak.

EGÉSZ ÉVBEN

Mivel a RabócsiRing nem csak versenypálya, hanem a régió szabadidőközpontja és Kelet-Magyarország egyetlen professzionális vezetéstechnikai tanpályája, így civilek és cégek részére is számos programlehetőség kínálkozik!

 

 

 

Versenynaptár 2024

HÚSVÉTI NYUSZI HELYETT ÉS PÜNKÖSDKOR: RALLYCROSS

Idén már a 28. rallycross szezont nyitjuk a RabócsiRingen! Ha Húsvét, akkor rallycross, méghozzá rögtön egy Közép-Európa bajnoki futammal startolunk, melyen Közép-Európa és nemzetünk legjobbjai csapnak össze az arénában! Majd következik a pünkösdi magyar bajnoki futam is, mely szintén izgalmas versenynek ígérkezik, hiszen számos új magyar SuperCars pilóta érkezik a bajnokságba, hogy bemutatkozzon a RabócsiRingre kilátogató nagyérdemű előtt.

JÚNIUS: DRIFT ALLSTARS 

A driftesek idén is három alkalommal mérettetik meg magukat a RabócsiRingen, először június elején a 12. Allstars alkalmával, ahol a Közép-Európai Drift bajnokság versenyzői mellett a Ladások is gyakran leteszik a névjegyüket, de csak is kilinccsel előre. 

HA NYÁR: TRACKWOOD EURÓPA DRIFT FESZTIVÁL 

Júliusban megérkezünk az eddigi évek egyik legnagyobb versenyéhez, a TRACKWOOD EURÓPA DRIFT FESZTIVÁLHOZ, melyen Európa több mint tíz országának versenyzői indulnak évről-évre. A Drift Kings bajnokságának 20. ünnepi évfordulóján induló legjobbjai az éjszakai villanyfényes arénába mérik össze tudásukat. A hangulat továbbra is utánozhatatlan, az Európa sztárpilótáit felvonultató verseny pedig kihagyhatatlan esemény a drift szerelmesei számára. 

EGYEDÜLÁLLÓ PROGRAM AUGUSZTUSBAN 

De ez még nem minden! Augusztusban sokak nagy örömére 2018 után újra visszatér az immár a föld legjobb driftereit felsorakoztató Drift Masters, a Föld nevű bolygó vezető drift bajnoksága! A résztvevő pilóták, több mint 20 országból érkeznek.  A sportszakmai stáb egyedülálló a világon, a legjobb amerikai, angol és lengyel sportszakmai vezetőkkel bír. A bajnokságnak köszönhetően a drift népszerűsége újabb lendületet kapott, Lengyelországban 55.000 néző előtt zajlik a verseny. A bajnokság leginkább a Forma 1 utazó cirkuszhoz hasonlít, mivel a bajnokság során a csapatok versenypályáról versenypályára költöznek, és már kialakult egy olyan követő nézőtábor, amely hajlandó napokat vagy heteket külföldön tölteni, hogy nyomon kövesse a bajnokság alakulását. A verseny nívóságát is mutatja, hogy elindul rajta Eryk Goczał többszörös dakarbajnok, Kalle Rovanpera többszörös rally világbajnok, Jakub 'Kuba' Przygonski állandó dakar résztvevő és Lengyelország többszörös bajnoka, James Deane az amerikai formula drift bajnokság többszörös bajnoka, vagy Piotr Więcek szintén többszörös amerikai formula drift bajnokság bajnoka.

 

SZEPTEMBER ÚJRA GOKART BAJNOKI

2024-ben több év kihagyás után ismét otthont adunk gokart bajnoki futamnak is, és szeptemberben egy Közép-Európa bajnokival tér vissza autósport bölcsője a RabócsiRingre.

 

TANPÁLYA

Kelet-Magyarország egyetlen vezetéstechnikai tanpályáján 2024. márciustól számos vezetéstechnikai tréninget tervezünk civilek és cégek részére egyaránt, melyre várjuk idén is a jelentkezéseket.

 

CÉGES RENDEZVÉNYEK

Cégek részére sportnapok, családi napok, egyéb céges rendezvények, vezetéstechnikai tréningek és partnertalálkozók komplett lebonyolítását térségünkben a legkiemelkedőbb színvonalon végezzük. Teljes cateringgel, akár több ezer fős kapacitással! Egyedi rendezvények egy páratlan helyszínen!

 

Információ: www.rabocsiring.hu; +3630 274 0800; ring@rabocsiring.hu

 

Kelet-Magyarország legnagyobb és egyetlen Autó-Motor-Gokart Sport- és Szabadidő Központja, valamint Professzionális Vezetéstechnikai Tanpályája, a RabócsiRing, 2024-ben is számos akcióval vár minden résztvevőt, szurkolót, céget, hiszen Magyarországon a legsokszínűbb és legszínvonalasabb rendezvényeket a RabócsiRing csapata prezentálja.

 

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

TOVÁBBI PROGRAMOK A VERSENYPÁLYÁN