Gokart

GOKART Suli Kupa 2024 Részletekért kattints a képre

 

 

MATADOR AMATŐR BÉRGOKART BAJNOKSÁG

További 4 db 390 cc-s TBKARTS R25 bérgokarttal bővült a flottánk, így idén 10 versenygéppel rajtol a MATADOR 2024.évi bajnoksága, versenyenként különböző nyomvonalon!

 

 

>> EREDMÉNYEK LETÖLTÉSE 2024/I.FUTAM << 

 

Nevezési díj:

  • Senior kategóriák 19 600 Ft, amely 4 időmérő futamot tartalmaz, ezen felül több futamjegy nem váltható. Döntő futamok ingyenesek.
  • Junior kategória 17 600 Ft, amely 4 időmérő futamot tartalmaz, ezen felül több futamjegy nem váltható. Döntő futamok ingyenesek.

 

Kategóriák:

A versenyen résztvevők három kategóriában indulhatnak:
- Senior 85- kategória 14 év felett, 85 kg alatt, 85 kg-ig súlyozva   

- Senior 85+ kategória 14 év felett, 85 kg felett, 115 kg-ig súlyozva

- Junior kategória 10 év felett, 14 év alatt

A verseny forgatókönyve

időmérő futamok – döntő futamok - díjátadó.

Senior kategóriák futamai 390 cc-s, 13 le gokartokkal zajlanak. Nevezés feltétele 270 cc-s gokartokkal 0:59:00 alatti köridő megfutása. Junior kategória futamai 270 cc-s, 11 le gokartokkal zajlanak. Az időmérő futamokat 4 különböző rajtszámú gokarttal kell megfutni. Az időmerő futamok alapján, kategóriánként a 9 legjobb köridőt futott versenyzők kerülnek be a döntő futamokba. Kategóriánként a leggyorsabb 4 versenyző automatikusan az ’A’ döntőbe kerül, 5-9. helyezett pilóták pedig a ’B’ döntőbe kerülnek. A ’B’ döntő győztese feljut az ’A’ döntőbe, az első három helyezett az ’A’ döntő eredménye alapján kerül értékelésre, I. – II. – III. helyezett serlegben részesül.

 

Amennyiben egy kategóriában 7, vagy attól kevesebb versenyző van, csak ’A’ döntő futam kerül megrendezésre. A döntőbe jutott pilóták a döntők eredménye alapján bajnoki pontokban részesülnek, az 1. helyezett 9 pont, 2. helyezett 8 pont, 3. helyezett 7 pont és így tovább.

Programterv

13:00-15:00                Nevezés, súlybeállítás

(FIGYELEM! NEVEZÉSEKET 15:00-ig tudjuk fogadni a sportszerű rendezés érdekében)

13:00-18:00                Időmérő edzés

18:00                          Döntő futam

19:00                           Díjátadó/Ceremony

 

Változtatás jogát fenntartjuk!

 

Egész napos büfészolgáltatással várjuk vendégeinket!

Információ: +36 (30) 2740 800; ring@rabocsiring.hu

Tedd magad próbára egy profi pályán, légy te is részese az eseményeknek!

Sikeres felkészülést kívánunk minden versenyzőnek! / a RabócsiRing csapata /

 

 

 

 

 

 

 

 

A pálya

Az utánpótlás nevelésnek az autósportban is fontos szerepe van. Ennek alappillére a gokart. Sok ma ismert Forma 1-es versenyző ebben a sportágban alapozta meg sikereit. Így nálunk, a RabócsiRingen, kiemelten kezeljük ezt a szakágat is. Gokartpályánk a drift és rallycoss versenypálya nyomvonalának bizonyos szakaszaiba kapcsolódik, ezzel téve még izgalmasabbá a vezetést. Kialakításánál fontos szempont volt, hogy a versenyzőkön kívül amatőrök és civilek is élvezhessék. A gyerekek itt megismerkedhetnek az autósporttal, de a felnőttek számára is felhőtlen kikapcsolódást nyújthat! A 910 méter hosszú pályát a dőlésszögek váltakozó kombinációja, valamint sokszínű ívei, technikás kanyarkombinációi teszik feledhetetlenné.

Pályainfó:

hosszúság: 910 m
szélesség: 12-16 m
összetétel: 100% aszfalt  


Fő a biztonság

Évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink folyamatosan szemmel tartják a pályát, segítséget nyújtanak az esetleges felmerülő technikai problémák, kicsúszások esetén. Felügyelik a ki- és beszállást, tájékoztatást adnak a pályahasználatról, ismertetik a balesetvédelmi szabályokat.