RabócsiRing Logisztika

A RabócsiRing Kft és immáron a RabócsiRing Logisztika Zrt több mint 20 éves múltra tekint vissza. A versenypályáról ismert cég meghatározó tevékenységei közé tartozik a közúti  fuvarozás (elsősorban kő és kavics), útépítés, mélyépítés, mixerbeton szállítás, betonszivattyúzás, beton értékesítés.

A RabócsiRing konzorcium több mint 50 saját áruszállító géppel és eszközzel rendelkezik, amelynek köszönhetően Kelet-Magyarország egyik legnagyobb kapacitású fuvarozó és útépítő cége.

 

Fuvarozás

Mixerbeton Logisztika

A RabócsiRing Kft. Kelet-Magyarország legnagyobb gépparkkal rendelkező betonfuvarozási cége. 18 mixer és 6 betonszivattyúval rendelkezik, amelyben a térség legnagyobb betonüzemeinek betonszállítását és betonszivattyúzását végzi. 

Kiemelt partnereink között szerepel: Friss Beton Kft., DANUCEM Magyarország Kft., Serbeton Kft. amelynek betonüzemeinek logisztikáját a kft végzi.

 

 

 

 

Kő és kavics szállítás

Közúti árufuvarozásban kő és kavics szállításban cégünk szintén a régió legnagyobbjának számít, így a térség valamennyi nagy projektjein részt vesz. Mint pl: Mol tiszaújvárosi műanyag-alapanyaggyártó komplexumának létesítése, valamint a BMW debreceni beruházásának alapanyag beszállítása.

 

 

 

 

 

Út és mélyépítés

Cégünk út és mélyépítésben is részt vesz az ország kiemelt beruházásaiban. Többek között autópálya és autóút építésében érintett, igy például az M3, M30, M44-es autópálya szakaszok út és vízépítési munkáit végzi. Olyan cégekkel működött és működik együtt, mint a Strabag, Colas és Euroaszfalt Kft.

 

 

 

 

 

A cég telephellyel rendelkezik Nyíregyházán és Máriapócson

Központi iroda: 4400 Nyíregyháza, Pásztor u. 22. Tel.:  +36 30 625 8909

Fuvarszervezők: közúti: Petró András, +36 30 628 4800

                           mixerbeton: Sugár Szabolcs +36 30 454 5445

Ügyvezető: Ifj. Rabócsi Tibor 

 

 

Ajánlatkérés