rb6+

Vezetéstechnikai oktatásainkra saját autójával várjuk. Fontosnak tartjuk, hogy a mindennapokban használt járművének kezelése váljon könnyebbé, járművét ismerje meg jobban oktatásunk alkalmával. 
 
6 órás – kombinált vezetéstechnikai tréning, egymásra épülő sebességtartományokban végrehajtva. Az oktatás 45-60 perces, elméleti előadással kezdődik, amely alkalmával párbeszédes formában Önt is bevonjuk. A biztonsági szabályaink ismertetését követően oktatásunk során az Önt foglalkoztató járműkezelési kérdésekre is választ kívánunk adni. Gyakorlatunk kezdetekor kontrolálva pontosítjuk üléspozícióját.
 

Gyakorlati elemeink

  • Szlalom gyakorlat, amelynek alkalmával a kormánykezelés és nézőpont váltás technikáját ismerheti meg emelkedő sebességtartományokban 
  • Vízfalas gyakorlat, amely a tapadásvesztéssel járó manőver során az alul-, illetve túlkormányzottság kezelését, a vezetéstámogató rendszerek működését ismerheti meg emelkedő sebességtartományokban
  • Elsődleges vészhelyzet elhárítási gyakorlat vészfékezéssel, amely során a résztvevő megismerheti és gyakorolhatja a közúti akadály vészfékezéssel történő kikerülését. 
  • Aqua planing gyakorlat, ismerje meg a vízre futás jelenségét és az arra adandó helyes magatartást
  • Parkolás gyakorlat, amely a jármű térbeni elhelyezését segíti, a parkolási rutin hibáit javítja
  • Tolatási gyakorlat a járműve tükreinek, tolató- radarjainka/kameráinak használatával

Az egyes modulok esetében a képzési elemek választhatóak, bármely képzési gyakorlat igényelhető.

 

 

Minden tréningünk mellé választható az alábbi szolgáltatásunk is:

 

RB6+ SAFETY

Magyarországon egyedülálló Ütköző-Boruló szimulátorral – biztonságos körülmények között – mutatjuk be a testet érő hatásokat ütközés, borulás, illetőleg ezek kombinált előfordulása esetén. A képzés óraszáma a résztvevők függvényében változik. 
 
Egyéni- vagy csoportigény esetén mozdulatonként elsajátíthatja a borult járműből történő kijutás folyamatát (önmentés) és a járműben utazók kimentésének alapjait. 
Az RB Safety az egyes képzési szintek mellé beépíthető oktatás, amely növeli a tréning értékét, ugyanakkor megváltoztatja az óraszámot. Minimálisan egy óra, de akár 4 órás önálló képzés is lehet. (pl: biztonsági cégek sofőrjeinek oktatása)
Árak
RB6+Safety Vezetéstechnikai tréning, boruló ütköző szimulátor használatával
70 000Ft
Online vásárlás
Ajánlatkérés