Rendezvényeszközök

 

Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően a RabócsiRing tevékenysége igen széleskörűvé vált. A kezdeti rallycross pálya mára a szabadidős szolgáltatásokban is az élen jár.

Minden igényt kielégítő rendezvények, találkozók színvonalas lebonyolítását végezzük cégek, vállalkozások számára.

Kísérő programok tekintetében széles palettával rendelkezünk, továbbá egyedi programok megszervezésében is segítséget tudunk nyújtani.

 

A rendezvényekhez választható kísérő programok: (egyszerre több is választható)

 

  • Rodeó bika
  • Épített mászófal (három oldalról mászható, segítő személyzettel, mászókötéllel)
  • Rekeszépítés (segítő személyzettel, az építőket kötelekkel biztosítjuk. A rendezvény időtartama alatt szabadon kipróbálhatja mindenki.Mászófal bérlés esetén tudjuk biztosítani.)
  • Önvédelmi oktatás (Oktató: Mészáros József, világbajnoki 2. helyezett és európa bajnok thaiboxoló. Egy órás oktatás, igény szerint ismételve. Kétszer egy órás oktatást ajánlunk.
  • Zumba oktatás (Oktató: Kalapos Tamás. Te is tudsz zumbázni, engedd el magad! A Zumba több mint egy edzésforma. Időtartam 50 perc)
  • Íjászat (Képzett oktatók folyamatos felügyelete mellett. 4 órás íjászat tartalmaz fél órás bemutatót és oktatást, 3 és fél óra gyakorlatot.)
  • Paint ball (24 db puskával, teljes felépített pályán. Egyszerre 24 fő részére 12-12 fős csoportokban zajlik a játék. Természetesen ismétlődhet, vagy lehet kevesebb is létszámtól függetlenül. A szolgáltatás tartalmazza továbbá a teljes felszerelést és a játékvezetőt. A díj tartalmaz 100 db festékpatron árát, 100 dbelhasznált golyó felett, golyónként 15 Ft + áfa összeget kell megfizetni. Lehetőség van a játékra kevesebb részvevővel is, melyhez az ár igazodik.)
  • Csocsó asztal, darts, pingpong  (A rendezvény ideje alatt szabadon használhatja mindenki.)
  • Drift élményautózás (Tapasztald meg az igazi drift élményt egy profi pilóta mellett. Játékok nyertesei részére ajánljuk.

A felsoroltakon kívül egyeztetés alapján egyéb kísérő program is választható. Továbbá a díjak egy része az időtartam függvényében módosítható.

 

 

Pályabérlés:

A RabócsiRing pálya bérbe vehető, kizárolagos használatra a rendezvény napján.

A bérleti díj az alábbi szolgáltatásokat foglalja magába:
- zárt parkoló
- rendezvény felügyelet, beléptető sátor
- mosdó, zuhanyzó, wc
- kispályás foci
- röplabda
- ring terasz, szabadtéri ülőhelyek (asztalok, padok 200 fő részére) használata, bárpult, disco hangosítás, táncparkett
- zártkörű rendezvény biztosítása

 

Ajánlatkérés