RB2 FAMILY

Vezetéstechnikai oktatásainkra saját autójával várjuk. Fontosnak tartjuk, hogy a mindennapokban használt járművének kezelése váljon könnyebbé, járművét ismerje meg jobban oktatásunk alkalmával. 
 
 
A család közlekedésének biztonságát fontosnak tarjuk – egy járművel ketten érkező családtagok (férj-feleség, felnőtt és jogosítvánnyal rendelkező gyermeke, nagyszülő és unoka) részére közös vezetéstechnikai - 4 órás - ismerkedő tréning, ahol a résztvevők az RB2-ben leírt elemeket egymást váltva hajtják végre. Egy járművel maximum két fő vehet részt.
 

Gyakorlati elemeink

  • Szlalom gyakorlat, amelynek alkalmával a kormánykezelés technikáját ismerheti meg röviden 
  • Vízfalas gyakorlat, amely során a tapadásvesztéssel járó manőver során az alul-, illetve túlkormányzottság kezelését ismerheti meg röviden;
  • Fékezési gyakorlat, amely során megismerheti járműve fékezhetőségét vészhelyzetben

 

 

Minden tréningünk mellé választható az alábbi szolgáltatásunk is:

 

RB SAFETY

Magyarországon egyedülálló Ütköző-Boruló szimulátorral – biztonságos körülmények között – mutatjuk be a testet érő hatásokat ütközés, borulás, illetőleg ezek kombinált előfordulása esetén. A képzés óraszáma a résztvevők függvényében változik. 
 
Egyéni- vagy csoportigény esetén mozdulatonként elsajátíthatja a borult járműből történő kijutás folyamatát (önmentés) és a járműben utazók kimentésének alapjait. 
Az RB Safety az egyes képzési szintek mellé beépíthető oktatás, amely növeli a tréning értékét, ugyanakkor megváltoztatja az óraszámot. Minimálisan egy óra, de akár 4 órás önálló képzés is lehet. (pl: biztonsági cégek sofőrjeinek oktatása)
Árak
RB2 Family - Képzést minimum 20 fő esetén indítunk (Ft/2 fő)
40 000Ft
Online vásárlás
RB2 Family és RB Safety - Képzést minimum 20 fő esetén indítunk (Ft/2 fő)
50 000Ft
Online vásárlás
Ajánlatkérés