RB4 FAMILY +

Vezetéstechnikai oktatásainkra saját autójával várjuk. Fontosnak tartjuk, hogy a mindennapokban használt járművének kezelése váljon könnyebbé, járművét ismerje meg jobban oktatásunk alkalmával. 
 
A család közlekedésének biztonságát fontosnak tarjuk – egy járművel ketten érkező családtagok (férj-feleség, felnőtt és jogosítvánnyal rendelkező gyermeke, nagyszülő és unoka) részére közös vezetéstechnikai - 6 órás - tréning, ahol a résztvevők az RB4-ben leírt elemeket egymást váltva hajtják végre. Egy járművel maximum két fő vehet részt.

Gyakorlati elemeink

  • Szlalom gyakorlat, amelynek alkalmával a kormánykezelés és nézőpont váltás technikáját ismerheti meg 
  • Vízfalas gyakorlat, amely során a tapadásvesztéssel járó manőver során az alul-, illetve túlkormányzottság kezelését ismerheti meg 
  • Elsődleges vészhelyzet elhárítási gyakorlat, amely során megismerheti és gyakorolhatja a fékezéssel már meg nem oldható közlekedési szituációt   

Az egyes modulok esetében a képzési elemek választhatóak, bármely képzési gyakorlat igényelhető.

 

 

Minden tréningünk mellé választható az alábbi szolgáltatásunk is:

 

RB SAFETY

Magyarországon egyedülálló Ütköző-Boruló szimulátorral – biztonságos körülmények között – mutatjuk be a testet érő hatásokat ütközés, borulás, illetőleg ezek kombinált előfordulása esetén. A képzés óraszáma a résztvevők függvényében változik. 
 
Egyéni- vagy csoportigény esetén mozdulatonként elsajátíthatja a borult járműből történő kijutás folyamatát (önmentés) és a járműben utazók kimentésének alapjait. 
Az RB Safety az egyes képzési szintek mellé beépíthető o
Árak
RB4 Family+ (Képzést minimum 20 fő esetén indítunk) (Ft/2 fő)
64 000Ft
Online vásárlás
RB4 Family+ és RB Safety (Képzést minimum 20 fő esetén indítunk) (Ft/2 fő)
74 000Ft
Online vásárlás
Ajánlatkérés