rb2

Vezetéstechnikai oktatásainkra saját autójával várjuk. Fontosnak tartjuk, hogy a mindennapokban használt járművének kezelése váljon könnyebbé, járművét ismerje meg jobban oktatásunk alkalmával. 
 
 
120 perces ismerkedő vezetéstechnikai tréning, ahol a résztvevő ismereteket gyűjthet járműkezelési képességeiről, járműve vezetési sajátosságairól. Oktatásunk rövid 15-20 perces elméleti előadással kezdődik, amely alkalmával röviden bemutatjuk pályánkat és ismertetjük a biztonsági szabályainkat.  Gyakorlatunk kezdetekor kontrolálva javítjuk üléspozícióját.
 

Gyakorlati elemeink

  • Szlalom gyakorlat, amelynek alkalmával a kormánykezelés technikáját ismerheti meg röviden 
  • Vízfalas gyakorlat, amely során a tapadásvesztéssel járó manőver során az alul-, illetve túlkormányzottság kezelését ismerheti meg röviden;
  • Fékezési gyakorlat, amely során megismerheti járműve fékezhetőségét vészhelyzetben

 

 

Minden tréningünk mellé választható az alábbi szolgáltatásunk is:

 

RB SAFETY

Magyarországon egyedülálló Ütköző-Boruló szimulátorral – biztonságos körülmények között – mutatjuk be a testet érő hatásokat ütközés, borulás, illetőleg ezek kombinált előfordulása esetén. A képzés óraszáma a résztvevők függvényében változik. 
 
Egyéni- vagy csoportigény esetén mozdulatonként elsajátíthatja a borult járműből történő kijutás folyamatát (önmentés) és a járműben utazók kimentésének alapjait. 
Az RB Safety az egyes képzési szintek mellé beépíthető oktatás, amely növeli a tréning értékét, ugyanakkor megváltoztatja az óraszámot. Minimálisan egy óra, de akár 4 órás önálló képzés is lehet. (pl: biztonsági cégek sofőrjeinek oktatása)
 
Árak
RB2 Vezetéstechnikai tréning (elmélet+2 gyakorlati modul)
32 000Ft
Online vásárlás
Ajánlatkérés