rb4

Vezetéstechnikai oktatásainkra saját autójával várjuk. Fontosnak tartjuk, hogy a mindennapokban használt járművének kezelése váljon könnyebbé, járművét ismerje meg jobban oktatásunk alkalmával. 
 
4 órás vezetéstechnikai tréning, a tudatos járműkezelés érdekében. Képzésünk alkalmával a napi életben előforduló helyzeteket, szituációkat és az azok megoldására szolgáló járműkezelési technikákat mutatjuk meg a résztvevőknek.  
 
Oktatásunk 35-40 perces elméleti előadással kezdődik, amely alkalmával  bemutatjuk pályánkat és ismertetjük a biztonsági szabályainkat, a közlekedésben előforduló szituációk gyors megoldását segítő képzési gyakorlatokat. Gyakorlatunk kezdetekor kontrolálva javítjuk üléspozícióját.
 

Gyakorlati elemeink

  • Szlalom gyakorlat, amelynek alkalmával a kormánykezelés és nézőpont váltás technikáját ismerheti meg 
  • Vízfalas gyakorlat, amely során a tapadásvesztéssel járó manőver során az alul-, illetve túlkormányzottság kezelését ismerheti meg 
  • Elsődleges vészhelyzet elhárítási gyakorlat, amely során megismerheti és gyakorolhatja a fékezéssel már meg nem oldható közlekedési szituációt   

 

 

Minden tréningünk mellé választható az alábbi szolgáltatásunk is:

 

RB SAFETY

Magyarországon egyedülálló Ütköző-Boruló szimulátorral – biztonságos körülmények között – mutatjuk be a testet érő hatásokat ütközés, borulás, illetőleg ezek kombinált előfordulása esetén. A képzés óraszáma a résztvevők függvényében változik. 
 
Egyéni- vagy csoportigény esetén mozdulatonként elsajátíthatja a borult járműből történő kijutás folyamatát (önmentés) és a járműben utazók kimentésének alapjait. 
Az RB Safety az egyes képzési szintek mellé beépíthető oktatás, amely növeli a tréning értékét, ugyanakkor megváltoztatja az óraszámot. Minimálisan egy óra, de akár 4 órás önálló képzés is lehet. (pl: biztonsági cégek sofőrjeinek oktatása)
Árak
RB4 Vezetéstechnikai tréning (elmélet+4 gyakorlati modul)
48 000Ft
Online vásárlás
Ajánlatkérés